woensdag 25 september 2013

Scholenveldloop

Gisteren was het de scholenveldoop. Met veel moed trokken we in onze sportoutfit naar de Machelse atletiekpiste. Voor we zelf mochten lopen kregen we de wedstrijd van de jongens van het 4de leerjaar nog te zien, de loopkriebels begonnen hierdoor te komen! Na hen was het aan de meisjes van onze klas en nadien aan onze jongens. 

Bij ons heeft er dan niemand een medaille gewonnen, toch zijn we niet verdrietig! We hebben ons best gedaan, hebben ons geamuseerd en volgend jaar gewoon beter! Omdat we weten hoe leuk het is om aangemoedigd te worden, hebben we ook nog wat gesupporterd voor de kinderen van het tweede leerjaar. Hier nog enkele foto's:














maandag 23 september 2013

Brandoefening

Deze namiddag werden we gestoord door een heel luid lawaai, namelijk het brandalarm. Braaaaand?! Nee :) Het was een oefening, maar als het nu
echt eens zou branden op school weten we hoe we veilig de school kunnen verlaten!

zaterdag 21 september 2013

Verjaardag Nik en een nieuwe meester in onze klas!








Deze week hadden we ook weer een jarige in onze klas! Deze keer was het Nik. GELUKKIGE VERJAARDAG, NIK!! De zelfgemaakte cake was zo lekker en snel op waardoor de juf er vergeten een foto van te trekken is.











We leerden deze week ook alfabetisch rangschikken. Bij de ene ging dit al wat makkelijker dan bij de andere. Maar dit was niet alles! Er was ook een nieuwe meester die even de les overnam van onze juf. Samen met Meester Arne maakten we een oefening op het alfabetisch rangschikken.




De juf was ook blij met de resultaten van onze eerste sprongtoets. Blijf zo verder doen 3C!! Tot volgende week

dinsdag 17 september 2013

Verjaardag Jens

 




Het was nog maar week 2 en we mochten al feesten! Jens werd 8 jaar.
We kregen van hem super mooie én lekker cupcakes, mmmmmm!
GELUKKIGE VERJAARDAG, JENS 


Dit zijn wij!

Hallo allemaal!

Hier zijn we dan met onze schattige snoetjes allemaal op 1 foto!
Op onze klasblog zullen jullie geregeld foto's en weetjes vinden van in de klas, maar ook als we eens op uitstap gaan, zal je hier heel wat knappe beelden op vinden.

Veel plezier op onze blog!
3de leerjaar C - De Windroos Machelen

Arne - Norah - Warre - Fien - Farah - Laura - Jens - Kimberly - Anita
Ilona - Souhail - Hafsa - Lina - Celya - Nik - Zachary - Ansu
Jill - Anaïs - Noah